Kırıkkale Havadis

REKLAM ALANI

(980x100px)

Esnek veya Sabit Ölçü Verebilirsiniz.

Kırıkkale’de “kaçak içki” soruşturmasında tutuklanan kişi sayısı 2’ye yükseldi

KIRIKKALE’DE 7 KİŞİNİN ÖLDÜĞÜ OLAYIN ARDINDAN KENT GENELİNDE DÜZENLENEN OPERASYONDA “KAÇAK İÇKİ” SATTIĞI GEREKÇESİYLE GÖZALTINA ALINAN BİR MARKET SAHİBİ DAHA TUTUKLANDI.

REKLAM ALANI

(728x90px)

Esnek veya Sabit Ölçü Verebilirsiniz.
Kırıkkale’de “kaçak içki” soruşturmasında tutuklanan kişi sayısı 2’ye yükseldi
295 views
14 Ekim 2020 - 20:00
REKLAM ALANI

(300x250px)

Esnek veya Sabit Ölçü Verebilirsiniz.

Kırıkkale’de 7 kişinin öldüğü olayın ardından kent genelinde düzenlenen operasyonda “kaçak içki” sattığı gerekçesiyle gözaltına alınan bir market sahibi daha tutuklandı.

Kırıkkale Cumhuriyet Başsavcılığı koordinesinde İl Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele (KOM) Şubesi Müdürlüğü ekiplerince, kent genelinde yapılan “kaçak içki” operasyonunda Yahşihan ilçesindeki Y.S.’ye ait bir markette 191 litre kaçak alkol, 772 adet alkol yapımında kullanılan kit, 30 adet cinsel içerikli ürüne el konuldu. Gözaltına alınan Y.S. sağlık kontrollerinin ardından ifadesi alınması üzere emniyete götürüldü. Buradaki işlemlerin ardından adliyeye sevk edilen Y.S., “sağlık için tehlikeli madde bulundurmak” suçundan tutuklanarak ceza evine gönderildi.

9 Ekim cumartesi günü, yüzey temizleyicisi dezenfektan ve aroma katkılı hazırlanan sahte içkiden zehirlenen 11 kişiden 7’sinin hayatını kaybettiği olaya ilişkin gözaltına alınan market sahibi Ö.U. sevk edildiği mahkemece tutuklanmıştı.

REKLAM ALANI

(728x90px)

Esnek veya Sabit Ölçü Verebilirsiniz.
REKLAM ALANI

(336x280px)

Anasayfa Sağ Bloka Esnek veya Sabit ölçülerde SINIRSIZ reklam alanını şablon olarak ekleyebilirsiniz. Şuan örnek olarak sadece 2 reklam kullanıldı.

Sitemizde yayınlanan haberlerin telif hakları gazete ve haber kaynaklarına aittir, haberleri kopyalamayınız.